KONCERT HARISA DŽINOVIĆA

Manifestacija “Dani Lajkovca” ušla je u završnicu koncertom narodne muzike kralja meraka Harisa Džinovića, koji je održan u predvečerje slave varoši Ognjene Marije na platou Gradske kuće.

Neposredno pred početak koncerta, u kratkoj izjavi za medije Haris Džinović je rekao da je srećan što nakon oko deceniju i ponovo nastupa pred lajkovačkom publikom koja mu je ostala u lepom sećanju.

Rekao je takođe da se i pored brojnih nastupa ovog leta oseća odlično i da su nastupi  njegov odmor. Osvrnuo se na kratko i na mlađe kolege i nove trendove u muzici, zaključivši da on ostaje dosledan sebi i pemama na koje je njegova publika navikla.

Tokom dvosatnog koncerta nizali su se svima dobro poznati hitovi Harisa Džinovića, a mikrofona se na bini latio i estradni umetnik iz Beograda Ivan Lukić.

Kako o ukusima ne treba raspravljati, svoje zadovoljstvo imalisu ove večeri ljubitelji narodne muzike, a sledi i koncert pop muzike.

Danas, na sam dan slave varoši, takođe na platou Gradske kuće od 21.30 nastupiće popularni crnogorski i regionalni interpretator pop muzike Sergej Ćetković.

Pokrovitelj koncerata je Opštine Lajkovac, a organizator Kulturni centar „Hadži Ruvim“.

Related posts

Leave a Comment