KOŠARKAŠICE IZDOMINIRALE NA STARTU SEZONE

Na otvaranju sezone u 1. ŽRL Jug košarkašice Železničara iz Lajkovca zabeležile su rutinsku pobedu na domaćem parketu. Pred punim tribinama sale lajkovačke srednje škole mladi domaći sastav predvođen sa klupe trenerom Savićem pitanje pobednika je rešio već u prvoj četvrtini, kada je na semaforu stajao rezultat 27:05. Do kraja susreta razlika se održavala na 20 poena da bi u jednom trenutku bila i 40 poena razlike u korist domaćeg sastava.

Na kraju konačan rezultat meča 77:46 i odličan start takmičenja.

Nakon meča trener domaće ekipe, Dragan Savić je izjavio:

“Želeo bih pre svega da se zahvalim publici na ovolikoj poseti, zaista je bilo uživanje igrati u ovakvom ambijentu i devojke su to umele da prepoznaju i odigraju jednu zaista sjajnu utakmicu. Svaki početak je težak, otvaranje sezone, mlad i perspektivan sastav, dosta smo pričali u pripremi meča, devojke su bile u blagom grču, ali kada je počeo meč, zaigrale su zaista sjajno i dosle do ubedljive pobede. Zeleo bih takođe da se zahvalim i ekipi Play Off-a na fer i sportskoj igri i želim im puno uspeha u nastavku sezone, a mi se okrećemo drugom kolu i ekipi Mileševke iz Prijepolja koja nam dolazi narednog vikenda.“

Dakle, narednog vikenda u drugom kolu 1. ŽRL Jug Železničar je ponovo domaćin a u goste dolazi ekipa Mileševke iz Prijepolja.

Related posts

Leave a Comment