“OD PRASKA DO POBEDE” NA SAJMU ŠLJIVA U OSEČINI

Mališani lajkovačke Predškolske ustanove “Leptirić” učestvovali su na 19 – toj po redu manifestaciji Sajam šljiva u Osečini.

U okviru sajma, tamošnja Predškolska ustanova “Lane” organizovala je na malim terenima Sportskog centra veče za decu, uz dečiji karneval na kom se zapaženo predstavila i pripremno predškolska grupa četvoročasovnog programa “Leptirića”, vaspitača Svetlane Pantelić i Jelene Žujović sa tačkom “Od praska do pobede”.

“Muzičko scensko delo koje su deca izvela nastalo je po završnici Programa “Godine uzleta” i osmišljeno za festival u Požarevcu gde je ova grupa osvojila nagradu za originalan scenski nastup, a zatim je izvedeno i na završnoj priredbi predškolaca naše ustanove. Muzičkim miksom uz ritmiku i scenski nastup publika je kroz vremeplov prošla od doba dinosaurusa do savremenog doba”, rekla je direktorka PU “Leptirić” Mila Lončar, koja je u Osečini bila i predsednik žirija.

Mališani lajkovačkog “Leptirića” bili su prava atrakcija u Osečini, posebno sa svojim kostimima i uistinu originalnim scenskim nastupom.

Related posts

Leave a Comment