IVA ŠUĆUROVIĆ NOVO POJAČANJE ŽELEZNIČARA

Najbolji bloker nedavno završenog Evropskog prvenstva za mlađe seniorke na kojem je naša reprezentacija osvojila srebrnu medalju, Iva Šućurović nova je članica lajkovačkog Železničara!

Ova talentovana dvadesetogodišnjakinja, doskorašnja odbojkašica šampiona Jedinstva iz Stare Pazove, potpisala je dvogodišnji ugovor sa upravom Železničara. U Jedinstvu je odigrala poslednju sezonu, prethodnu za Omladinac iz Novih Banovaca (filijala Jedinstva), a pre toga za Vizuru. Inače je ponikla u Kleku iz Zrenjanina.

Uprava Železničara još ranije je dovela dve nove odbojkašice: korektora Teodoru Isailović iz Inđije (2002. godište, po tri sezone igrala za Inđiju i TENT) i dizača Milicu Jovanović iz Crvene zvezde (1998, ima značajno međunarodno iskustvo).

Kao što smo ranije objavili, na mestu šefa stručnog štaba Branka Kovačevića je zamenio Ratko Pavličević. U stručnom štabu ima dosta promena, a poslednja vest je da je stigao Pavle Matić (23), koji će obavljati ulogu statističara, a po potrebi i trenera asistenta.

Pedesetosmogodišnji stručnjak Ratko Pavličević ima bogatu trenersku karijeru u zemlji i inostranstvu. Njegovo ime se prvenstveno vezuje za Crvenu zvezdu, u kojoj je sa pauzama proveo 11 godina i osvojio više trofeja u prvenstvu i kupu. Poslednji put je na klupi Zvezde bio u takmičarskoj 2022/23. godini.

Foto: Volleyball

Pre toga je Pavličević čitavu deceniju proveo u inostranstvu i to u muškoj odbojci. Bio je selektor reprezentacije Severne Makedonije, vodio je Al Hilal iz Saudijske Arabije, kiparski Pafos, dve sezone grčki Foinikas, tri godine Amrisvil i jednu sezonu Šenou iz Švajcarske.

Related posts

Leave a Comment