NOVA UBEDLJIVA POBEDA ŽELEZNIČARA

Železničar je odlično iskoristio dve uzastopne utakmice pred svojim navijačima i osvojio svih šest bodova! Danas je „kapitulirala“ Mačva 1929 iz Bogatića, a rezultat je bio sjajnih 3:1 za „dizelku“. Novom pobedom Železničar je sa Osečinom na deobi četvrtog i petog mesta sa 29 bodova.

Tabela: Lipolist 38, Borac (L) 34, Radnički 30, Osečina 29, Železničar 29, Drina 26, Mačva 26, Rađevac 24, Ribnica i Divci po 23, Hajduk Stanko 20 i Cer 12 bodova.

Mrežu gostiju već u trećem minutu načeo je Nebojša Marković, koji je očigledno u top formi. Dugo je na semaforu stajao taj rezultat, da bi napadač gostiju Damjanović izjednačio u završnici prvog poluvremena, u 45. minutu. Uporni su bili Lajkovčani u nastojanju da dođu do nove pobede, što se isplatilo. Nemanja Mićić je povisio rezultat u 78. minutu, a svojim drugim pogotkom u 87. minutu doveo svoj tim do konačnih 3:1.

Šef stručnog štaba “dizelke” Saša Pakić je neposredno nakon druge uzastopne pobede rekao: “Mnogo teška utakmica, tvrda, sa velikim ulogom i značajem za obe ekipe, na talonu su bili bodovi za miran nastavak sezone.”

Zanimljivo i posebno vredno pažnje je da je u startnoj postavi danas nastupio kadet Petar Brkic iz Ratkovca, koji ima samo 16 godina.

Iz Uprave FK Železničar poručuju da polako dolaze na videlo rezultati rada Omladinske škole.

Ostali rezultati 19. kola:  Ribnica – Drina 0:1, Osečina – Cer 5:1, Hajduk Stanko – Borac Lešnica 1:2, Lipolist – Rađevac 2:0, Radnički – Divci 3:0.

U 20. kolu Železničar gostuje u Divcima 17. aprila od 16 časova.

Related posts

Leave a Comment