TENT PAO U LAJKOVCU

Odbojkašice Železničara ubedljivo i prilično lako savladale su večeras u sjajnoj atmosferi na svom terenu  prvoplasiranu ekipu TENT iz Obrenovca i upisale su pobedu u 19. kolu Banka Poštanska štedionica Superlige. Utakmica je završena rezultatom 3:1, po setovima 25:13, 14:25, 25:14 i 25:19.

Kao što smo i predvideli, TENT se očigledno još uvek nije oporavio posle poraza od Jedinstva u finalu Kupa Srbije, a sastav Branka Kovačevića je nastavio kontinuitet dobrih partija i sa ekipom u top formi večeras došao do nove pobede.

Železničar su do pobede predvodile Ivanović i Veltman sa po 15 poena, poen manje imala je Tomić. Odličan prijem su imali libero i primači, Stefana Pakić je imala 70 posto pozitivnog prijema.

U protivničkoj ekipi najviše se istakla Mina Mijatović sa 12 poena, dok je Jovana Cvetković upisala 11.

 Železničar je dakle ubedljivo i prilično lako savladao prvoplasiranu ekipu, a veliko iznenađenje 19. kola je i pobeda Omladinca protiv Uba sa 3:2. Jedinstvo – Spartak 3:1, Crvena zvezda – Partizan 3:0, Klek – Radnički Blasters 1:3  i Srem – Inđija 3:2.

Jedinstvo se vratilo na prvo mesto sa 17 pobeda, TENT je drugi sa 16, dok Železničar na trećem i Zvezda na četvrtom imaju po 15 pobeda.

Related posts

Leave a Comment