USPEŠAN START PREDSTAVLJANJA TURISTIČKE PONUDE LAJKOVAČKE OPŠTINE

Ako se po jutru dan poznaje, Turistička organizacija opštine Lajkovac biće uspešan učesnik najvećeg i najposećenijeg sajma u regionu, 45. Međunarodnog sajma turizma koji je u Beogradu otvoren danas i trajaće do nedelje 25. februara.

Na Beogradskom sajmu turizma koji se ove godine održava pod sloganom “Avantura počinje ovde!”,  Turistička organizacija opštine Lajkovac u hali 4 Beogradskog sajma, posetiocima i učesnicima sajamske mnifestacije predstavlja turističku ponudu opštine Lajkovac, atraktivnost, kvalitete i sadržaje koji mogu da zadovolje različite zahteve savremene turističke tražnje.

Prvog dana sajma, stand Turističke organizacije posetili su predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Andrijom Živkovićem.

Posetioci štanda Turističke organizacije opštine Lajkovac tokom trajanja sajma imaju priliku da upoznaju sve turističke resurse opštine Lajkovac, manastire, crkve, vodenice, arheološko nalazište, sportsko-rekreativne objekte i druge prirodne lepote.

Kao što je i najavljeno, osobenu atrakciju na štandu lajkovačke Turističke organizacije predstavljaju vodeničari, pčelari, predstavnici radionice zdrave hrane, među kojima je i naša sugrađanka Slavica Radovančević sa medenjacima bez aditiva i konzervansa, od prirodnog meda, kao i predstavnici PSD Ćira.

U bogatoj ponudi, poseban kuriozitet na Sajmu turizma u Hali 4 na štandu Turističke organizacije opštine Lajkovac već prvog dana prezentovani su organski proizvodi iz Sretenovića vodenice, a posetioci štanda su upoznati sa programom, radionicama i širokom ponudom organskog brašna.

Na štandu su danas, pored vlasnika Sretenovića vodenice bili i vlasnici Kumove vodenice u Markovoj crkvi.

Svoj doprinos promociji turističke ponude lajkovačke opštine dali su i planinari Ćire.

Za Turističku organizaciju opštine Lajkovac ovo je odlična prilika za razvoj poslovne saradnje i umrežavanje, pa je posebna pažnja ovoga puta posvećena propagandnom materijalu, a za ovu priliku urađeni su magneti sa logom ustanove.

Udarni dan sajma je sajma je u samoj završnici, u subotu, kada se očekuje i najmasovnija poseta.

Štand Turističke organizacije opštine Lajkovac danas je bio odlično posećen, a među posetiocima su bili predstavnici Turističkih organizacija širom Srbije, ljudi iz susednih opština, umetnici koji su gostovali u Lajkovcu, ali i brojni drugi kojima je pažnju danas privukla promocija vodenica, radionica zdrave hrane i Slavičini čuveni organski medenjaci koji su već uveliko naprvili bum na tržištu.  

Related posts

Leave a Comment