U VALJEVU 3:2

U uzbudljivoj utakmici odigranoj ovog popodneva u valjevskom naselju Peti puk, domaći Radnički je savladao lajkovački Železničar sa 3:2.  Otkada je Vladica Petrović na mestu šefa stručnog štaba umesto Koste Markovića Radnički beleži bolje rezultate, pa je tako u poslednja tri kola osvojio sedam bodova od mogućih devet.

Strelci za valjevskog zonaša bili su Đurić u 7 i Živanović u 54. i 63. minutu, dok je dvostruki strelac za „dizelku“ bio Filip Rajevac, iskusni napadač za kojeg se dugo čekalo da „proradi“. Odlično je Rajevac iskoristio rupe u odbrani domaćih u 60. i 69. minutu, te iskosa prvo nogom, a zatim i glavom postigao golove. Međutim, do kraja Železničar nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Uprkos tesnom rezultatu tim iz Valjeva je bio bolji u većem delu meča, pogotovo u prvom poluvremenu, dok je igra ekipe Železnilara živnula u drugom delu igre zahvaljujući izmenama koje je napravio trener Žarko Anđić.

Danas su odigrane još dve utakmice 7. kola Kolubarsko-mačvanske zone, u kojima je Ribnica pobedila Cer sa ubedljivih 4:0, dok je Lipolist kod kuće savladao OFK Divci sa 2:0. Sutra igraju: Drina – Mačva 1929, OFK Osečina – Borac Lešnica  i Hajduk Stanko – Rađevac.

Trenutno je Ribnica prva sa 13 bodova , sledi Mačva iz Bogatića sa 12 i utakmicom manje, Radnički sa 11, a onda Železničar, Lipolist, Divci i Borac Lešnica (utakmica manje) sa po 10 bodova.

U sledećem kolu Železničar gostuje u Bogatiću.

Foto: Sreten Pantelić

Golovi: FK “Radnički” Valjevo – FK “Železničar” Lajkovac

Izvor: Sport Zapada (uz saglasnost autora)

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=xKWarAyARufL6Cqj&fbclid=PAAabRNqDJAu5YY5MZD5eWS9AnQWqnvR8vsRJh4jrehV0iHRE6ZRjd8y-Z-FM_aem_AcUWV6qxmPA0LFwlJQ6MCUvs36F_VnVhE-ympMvpSldgihtAoCkowbAFOmVC4EzhPRs&v=FOcPvAMLUOg&feature=youtu.be&ab_channel=SportZapada

Related posts

Leave a Comment