ODBOJKAŠICE DOČEKUJU OMLADINAC U OSMINI FINALA KUPA SRBIJE

U subotu uveče se otvara takmičarska odbojkaška sezona u Lajkovcu, za koju verujemo da će doneti pregršt uzbuđenja i dobrih rezultata Železničara.

U osmini finala Kupa Srbije u subotu 30. septembra od 19 časova, u Hali sportova Lajkovac, Železničar dočekuje Omladinac iz Novih Banovaca. Igraće se samo jedna utakmica, tako da će pobednik će izboriti plasman u četvrtfinale.

Podrška verne publike biće dragocena odbojkašicama na samom startu pohoda za Kup Srbije, pa se oćekuje da će tribine Sportske hale Lajkovac biti ispunjene.

U susretu dva superligaša Železničar važi za favorita, prošle godine je dobio Omladinac u svim utakmicama, a s druge strane ekipa iz Novih Banovaca iskusnija je za godinu dana igranja u elitnom takmičarskom rangu.

Očekuje se da će domaći tim biti kompletan za ovaj meč, osim Vanje Ivanović, koja je još uvek na rehabilitaciji i klubu će se pridružiti u drugoj polovini oktobra.

U prvoj utakmici osmine finala Spartak je pobedio Novi Sad sa 3:0, a ostali parovi su: TENT – Zlatibor, Ub – Desetka, Srem – Klek, Partizan Efbet – Inđija, Crvena zvezda – Radnički Blasters i Jedinstvo – Crno–bele 011.

Related posts

Leave a Comment