U POSLEDNJEM KOLU SUPERLIGE ŽELEZNIČAR GOSTUJE PARTIZANU

U poslednjem 22. kolu Superlige Srbije odbojkašice Železničara gostuju beogradskom Partizanu. Utakmica se igra u subotu 25. marta od 17 časova. Železničar je favorit, a pobeda imperative, jer obezbeđuje prvo mesto pred početak plej-ofa. U tom slučaju četvrtfinalni par će upravo biti Železničar-Partizan, koji u slučaju poraza ostaje na osmom mestu.

Mala dilema postoji oko toga ko će biti treći, a ko četvrti – Ub ili Crvena zvezda. Ub je trenutno treći i ide u goste TENT-u i ako pobedi ova dva tima će se sastati u četvrtfinalu. Obrenovčanke su u lošoj seriji i očekuje se pobeda aktuelnog osvajača Kupa Srbije.

Jedinstvo i Crvena zvezda imaju lake protivnike u poslednjem kolu, dok Srem gostuje Omladincu, a sedmo mesto može da izgubi samo u slučaju poraza u ovom meču i pobede Partizana protiv Železničara. Ako Ub opravda ulogu favorita protiv Obrenovčanki, onda Spartaku nije neophodna pobeda u Inđiji da bi sačuvao peto mesto.

Dakle, prema prognozama odbojkaške javnosti najverovatniji (očekivani) parovi četvrtfinala plej-ofa biće: Železničar – Partizan, Jedinstvo – Srem, Ub – TENT i Crvena zvezda – Spartak.

Related posts

Leave a Comment