SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SNS LAJKOVAC, JEDINSTVENI U PODRŠCI VUČIĆU: PREDAJA NIJE OPCIJA!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac jedinstven je u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću i borbi za Srbiju:

PREDAJA NIJE OPCIJA!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac pruža neupitnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Smatramo da bi njegovo povlačenje bilo ravno katastrofi neslućenih razmera, kako po Srpsku naprednu stranku, tako i po čitavu Srbiju. Previše je znoja, krvi i rada uloženo u protekloj deceniji zarad bolje budućnosti Srbije da bismo na tom putu stali sada.

Svako, bio on član stanke ili neko od političkih protivnika, ko u ovako odsudnom trenutku za našu otadžbinu, u trenutku kada je više no ikada potrebno da zbijemo redove i posvetimo se rešavanju pitanja Kosova i Metohije, dovodi u pitanje kurs politike predsednika Vučića, njegove motive koji su uvek bili i biće isključivo borba za dobrobit Srbije, radi direktno i nesumnjivo protiv naše zemlje.

Neka se svi koji u ovom trenutku uskrate podršku Vučiću ne zavaravaju da su na pravoj strani, da Srbiju i Kosovo i Metohiju vole više od predsednika, da bi mogli bolje i snažnije od njega da se bore. Istorija će suditi o njihovoj izdaji.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac stoji, kao i uvek, uz predsednika Vučića i deliće njegovu sudbinu, povinovati se njegovim odlukama. Rečima predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića: ” Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju, ili sve ovo nema više smisla!”

Živeo Aleksandar Vučić!

Živela Srbija!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac

Related posts

Leave a Comment