UBEDLJIVA POBEDA ŽELEZNIČARA PROTIV RIBNICE

Odlično izdanje Železničara  danas pred svojim navijačima, pobeda protiv Ribnice sa 3:0 i veoma značajna tri boda pred finiš jesenjeg dela.

Plavo-beli su danas ispunili očekivanja pobedom nad komšijama iz Mionice, koji su poslednji na tabeli Kolubarsko-mačvanske zone. Prvo poluvreme proteklo je bez golova, a tek u drugom periodu igre Železničar je uspeo da realizuje svoje šanse. Praktično, sve je bilo rešeno za manje od 20 minuta. Strelci su bili Stefan Filpović u 58, Slobodan Stjelja u 62. i Miloš Marinković u 74. minutu.

Podsećamo da je juče Strmovo pobedilo Mladost u Prnjavoru sa 1:0, a Zadrugar poražen u Petkovici od Cera sa 4:0. Današnji rezultati: Divci – Vrelo Sport 0:1, Borac Lešnica – Jedinstvo Vladimirci 0:1, Radnički Klupci – Osečina 3:1 i Kačer – Radnički Valjevo 2:1

Posle današnje pobede Železničar se nalazi tačno na sredini tabele – na sedmom mestu sa 14 bodova, koliko ima i šestoplasirana Osečina. Najbolje plasirani lajkovački tim je Strmovo, koje se trenutno nalazi na drugom mestu sa 20 bodova, iza Vrela sa 23. Slede Radnički Klupci sa 18, Kačer sa 17 i valjevski Radnički sa 15 bodova. Zadrugar je deveti sa 13 bodova, a na dnu tabele Cer sa 8 i Ribnica sa 5 bodova.

U 11. kolu Kolubarsko-mačvanske zone Strmovo dočekuje Borac, Železničar gostuje valjevskom Radničkom, dok Zadrugar na svom stadionu igra sa Divcima, koji su posle dobrog starta napravili seriju loših rezultata i ostali na 10 bodova. Slično bi se moglo reći za Radnički iz Valjeva, koji je posle sjajnog starta u evidentnoj krizi rezultata, što bi možda mogao iskoristiti Železničar sledećeg vikenda.

Related posts

Leave a Comment