ŽELEZNIČAR REMIZIRAO SA CEROM PRED SVOJIM NAVIJAČIMA

U trećem kolu Kolubarsko-mačvanske zone Železničar je danas na svom stadionu osvojio bod protiv Cera iz Petkovice, utakmica je završena rezultatom 1:1. Posle trijumfa na gostovanju u Vladimircima u prošlom kolu očekivala su se i prva tri boda na domaćem terenu, malo je nedostajalo, ali Železničar danas jednostavno nije imao sreće.

Železničar je od starta meča bio mnogo bolji suparnik i poveo je već u 15. minutu iz jedanaesterca koji je u gol pretvorio Tomić. Međutim, gosti su izjednačili samo pet minuta kasnije minutu pogotkom Golića iz slobodnog udarca. To je praktično bilo sve što smo videli od Cera na ovoj utakmici, igrači Želje su bili mnogo bolji do kraja susreta, ali nisu imali sreće da to i materijalizuju golovima.

Tome je možda doprinela i oštra i nervozna igra gostujućih fudbalera, o čemu svedoči čak sedam žutih i jedan crveni karton (Brzakoviću u 84. minutu zbog dva žuta) koje im je podelio sudija Đorđević iz Uba. S druge strane, u timu Želje žuti karton je dobio samo odbrambeni fudbaler Bošković.

Današnja utakmica bila je u znaku Humanitarne akcije za pomoć u lečenju Teodore iz Lajkovca i Koste iz Lazarevca. Na stadionu su bile postavljene kutije za dobrovoljne priloge, a uprava kluba pozvala je sve ljude da podrže humanitarne akcije prikupljanja novca za pomoć u lečenju dece.

Podsećamo da su juče u lajkovačkom derbiju, na stadionu „Obren Radovanović“, Strmovo i Zadrugar podelili bodove rezultatom 1:1. Strelac za domaćina bio je Spasojević, a za zeleno-bele Kostić.

Na tabeli se izdvojio valjevski Radnički sa 9 bodova, kao jedini tim sa sve tri pobede. Prate ga Radnički Klupci, Zadrugar i Strmovo sa po 5 bodova, dok je Železničar odmah ispod, u grupi timova sa po 4 boda.

Sledeće subote Zadrugar dočekuje Ribnicu, a Strmovo gostuje u Vladimircima, dok Želja u nedelju igra u Divcima. Sve utakmice počinju u 16 časova.

Related posts

Leave a Comment