STRMOVO NIJE USPELO DA SE PLASIRA U FINALE KUPA ZAPADNE SRBIJE

Posle osvajanja Kupa fudbalskog saveza Kolubarskog okruga Strmovo 1968 igralo je polufinalnu utakmicu  Kupa Fudbalskog saveza Regiona zapadna Srbija. Na stadionu „Obren Radovanović“  u Strmovu,  dočekali su OFK Mihajlovac iz istoimenog mesta kod Smedereva, člana Podunavsko-šumadijske zone. Inače, Mihajlovac je, posle dve godine pauze, obezbedio povratak u Srpsku ligu Zapad.

Meč je završen pobedom gostiju od 2:1. A sve je krenulo fantastično za Strmovo: uz veliku podršku brojne publike naš tim poveo je već u drugom minutu. Luka Stojaković je odlično šutirao iz okreta i lopta se od stative odbila u mrežu gostiju.

Izjednačenje je stiglo već u 29. minutu kada je Kuzmanović, posle dobro izvedenog kornera, iz neposredne blizine glavom smestio loptu u gol Strmova. Prvo poluvreme je završeno ovim rezultatom.

Uz dosta sreće pobedu gostima doneo je Rajković, kada je u 68. minutu natrčao na jednu odbijenu loptu i neodbranjivo je spakovao u mrežu Strmova.

U drugom polufinalnom meču sastaju se Grizli iz Saranova i Polet iz Ljubića, dok se finale Kupa regiona igra 25. maja.

Dakle, malo je nedostajalo da Strmovo napravi još jedan sjajan rezultat ovog proleća! U svakom slučaju, u klupskim vitrinama ostaje trofej Kupa Kolubarskog okruga, a pritom je najverovatnije u debitantskoj sezoni izboren opstanak u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, što će sveukupno značiti uspešnu sezonu za fudbalski klub iz malog Strmova.

Related posts

Leave a Comment