KONKURS ZA UPIS U OSNOVNU MUZIČKU ŠKOLU (IO U LAJKOVCU)

MŠ Živorad Grbić Valjevo, Izdvojeno odeljenje u Lajkovcu, upisuje učenike u PRIPREMNI RAZRED muzičke škole i PRVI RAZRED Osnovne muzičke škole za školsku 2022/23. godinu, na sledeće odseke:

Ove godine škola raspisuje konkurs za prijem ukupno 119 učenika u prvi razred osnovne muzičke škole, od kojih će u Izdvojeno odeljenje u Lajkovcu biti upisano ukupno 15 učenika, u matičnu školu u Valjevu 88 i 16 učenika u Izdvojeno odeljenje u Mionici.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita popunjavanjem prijave koja se nalazi na sajtu škole na sledećem linku:

Пријава за упис у основну музичку школу (IO u Lajkovcu)  (uskoro),

najkasnije do 23. maja 2022. godine

TERMINI PRIJEMNIH ISPITA:

Generalni raspored polaganja prijemnog ispita biće objavljen na sajtu Škole po završetku prijavljivanja kandidata za polaganje prijemnog ispita najkasnije do 30. maja 2022. godine.

Prijemni ispit će se realizovati u prostorijama škole u periodu od 6. do 13. juna 2022. godine po unapred utvrđenom rasporedu o kojem će kandidati biti obavešteni od strane škole.

Na prijemnom ispitu se vrši provera muzičkih sposobnosti kandidata od strane ispitne komisije. Potrebno je da kandidat za polaganje pripremi jednu dečiju pesmicu.

MŠ „Živorad Grbić“ preporučuje pesmice koje možete pronaći na sajtu škole, na sledećem linku:

Песмице за пријемни испит 

REZULTATI PRIJEMNOG ISPITA:

Rezultati prijemnog ispita biće objavljeni na sajtu škole i ulaznim vratima škole 20. juna 2022. godine, do 12 časova, saopštila je direktorka škole mr Suzana Radovanović Perić.

Related posts

Leave a Comment