ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA OPŠTINSKOG UDRUŽENJA PENZIONERA

Opštinskog Udruženje  penzionera Lajkovac održalo je juče redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj je predsednik udruženje Branko Perić podneo Izveštaj o radu i aktivnostima u prošloj godini i usvojen Plan rada udruženja za ovu godinu.

U svom izlaganju i obraćanju prisutnima, predsednik Perić je napomenuo i da su se stekli  uslovi za zamenu stolarije  i kmpletno renoviranje  Kluba penzionera, pojasnivši da su imovinsko pravni odnosi jedini razlog što renoviranje kluba do sada nije otpočelo.  

Najveća polemika vodila se među penzionerima o isporuci suvog uglja i usaglasavanju i formiranju cene uglja i prevoza za ovu godinu, odnosno narednu grejnu sezonu. Skupština udruženja donela je odluku da Izvrsni odbor naknadno zasedne i donese realnu odluku, jer smatra da poskupljenja ugla u RB “Kolubara”  nije bilo i da nema potrebe za podizanjem cena u organizovanoj nabavci za penzionere.

Sastanak Izvršnog odbora lajkovačkog Opštinskog udruženja penzionera zakazan je za 30. januar, nakon čega će biti poznata ovogodišnja nabavna cena uglja sa prevozom.

Nakon završenog oficijelnog dela, penzioneri su ostali da se druže i opuste u prostorijama kluba, uz zakusku, piće i muziku.

Bilo je više nego očigledno, da u okolnostima pandemije i penzionerima najviše nedostaju okupljanja i druženje, posebno u prostorijama kluba.

Related posts

Leave a Comment