37 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu preminula je još jedna osoba. Preminula je osoba sa područja Mionice. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 879 osoba, od kojih su  bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 64 osobe.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 457 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno 37 novih slučajeva Kovid – 19 infekcije. Od početka januara na području Lajkovca registrovano je 450 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 354, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 3904  obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 3377 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 42597.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 94 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja).

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 22. januara:

Related posts

Leave a Comment