ŠESTORO NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu preminulo je još šest osoba; pet osoba na području Valjeva i jedna osoba na području Osečine. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminule su 852 osobe, od kojih su bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 62 osobe.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 72 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno šest novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 40, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 576 obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 2898 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 37023.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 82 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 11 pacijenata. 

Hospitalizovano je 8 kovid pacijenata, od kojih je 6 nevakcinisanih i dvoje vakcinisanih.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje na dan 4. januara:

Podaci o broju vakcinisanih u Kolubarskom okrugu, stanje na dan 3. janura:

Related posts

Leave a Comment