DOPRINOS TURISTIČKE ORGANIZACIJE MANIFESTACIJI „ULICA OTVORENOG SRCA LAJKOVAC 2022“

Šesti put zaredom, manifestacija „Ulica otvorenog srca Lajkovac 2022.” biće održana poslednje semice pred Novu godinu, 30. decembra od 10 časova na Trgu ispred Gradske kuće.

Organizator manifestacije je Kulturni centar „Hadži Ruvim“, a generalni pokrovitelj manifestacije je Opština Lajkovac.  Među redovnim učesnicima manifestacije iz reda lajkovačkih ustanova je neizostavno Turistička organizacija opštine Lajkovac, koja svojim učešćem daje poseban pečat ovoj već tradicionalnoj manifestaciji.

KC „Hadži Ruvim“ Lajkovac je najpre blagovremeno pozvao sve zainteresovane građane da se prijave za učešće na novogodišnjem mini sajmu rukotvorina i proizvoda, koji će biti održan u okviru programa manifestacije „Ulica otvorenog srca Lajkovac 2022“.

“Turistička organizacija opštine Lajkovac i ove godine učestvuje na manifestaciji “Ulica otvorenog srca”, u organizaciji KC “Hadži Ruvim”, koja se već tradicionalno održava pod pokroviteljstvom  opštine Lajkovac. Propagandni materijal i brošure turističkih resursa opštine Lajkovac biće izloženi na štandu Turističke organizacije opštine Lajkovac, zajedno sa ostalim učesnicima manifestacije. Posetioci mogu očekivati i živi kontakt sa predstavnicima Turističke organizacije opštine Lajkovac, radi boljeg upoznavanja znamenitosti naše opštine kao i sa planovima i programima ustanove,” najavljuje u susret manifestaciji Mira Tabić, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Lajkovac.

Kako je Lajkovac tranzitno mesto, ova manifestacija pruža i širem okruženju šalje jednu lepu sliku varoši i njenog ukupnog potencijala, uključujući i turistički, naglašavaju iz Turističke organizacije.

U Lajkovcu je baš zaživela manifestacija “Ulica otvorenog srca” i sugrađani, posebno oni najmlađi je sa nestrpljenjem očekuju. 

Pored doprinosa Turističke organizacije ovoj manifestaciji, svoj doprinos daće i drugi , tako da će uz bogat i brižljivo osmišljen program posetioci manifestacije imati kompletan doživljaj. Glavni akcenat je svakako na programu Kulturnog centra i prikladnim sadržajima namenjenim najmađima.

Na štandovima ovog svojevrsnog prazničnog mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i još puno toga zanimljivog i vrednog pažnje.

Posetioce i ovoga puta očekuje bogat i raznovrstan program, a manifestacija koja je već postala  tradicionalna je svojevrstan novogodišnji poklon sugrađanima, posebno onim najmlađima.

Praznični ambijent u Lajkovcu već obogaćuje dekorativna rasveta u glavnoj ulici, u šetališnoj zoni i na platou Gradske kuće, tako da se prednovogodišnja euforija već uveliko oseća.

Related posts

Leave a Comment