U POLUFINALU KUPA SRBIJE ŽELEZNIČAR PROTIV TENT-a – ODLUČIO ŽREB

U polufinalu 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda – Ub i TENT – Železničar, odlučeno je večeras žrebom u dvorani u Ubu, pre početka utakmice 8. kola Banka Poštanska štedionica Superlige za odbojkašice između Uba i Železničara iz Lajkovca.

Železničar je imao sreću prilikom žreba, što se videlo i po reakciji Ivane Lazarević odmah posle izvlačenja, pre svega je izbegnuta Zvezda kao najuspešniji tim u dosadašnjem toku prvenstva.

Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, rukovodio je žrebom, a parove su odredili Ivana Knežević Vasiljević, predsednik OK Ub, Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, Ivana Lazarević, sportski direktor Železničara, i Vesna Čitaković Đurišić, sportski direktor Jedinstva iz Užica.

Prve utakmice će se odigrati 30. novembra i 1. decembra. Revanš meč između Uba i Crvene zvezda odigraće se 14. i 15. decembra, a između Železničara i TENT 21. i 22. decembra.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Related posts

Leave a Comment