KNJIŽEVNO VEČE, KULTUROM PROTIV NASILJA – PROBAJ DA HODAŠ U MOJIM CIPELAMA

U organizaciji Udruženja žrtava nasilja “Hajr” i Gradske biblioteke Lajkovac, u petak 29. oktobra od 18 časova u Gradskoj kući u Lajkovcu održaće se književno veče i promocija časopisa “HAJR”, na temu „Kulturom protiv svakog oblika zla“, a pod simboličnim i ilustrativnim naslovom “Pokušaj da hodaš u mojim cipelama”.

Kulturni karavan “HAJR” konačno stiže i u Lajkovac!

Moderator večeri biće Dragana Simić, urednica časopisa “HAJR”.

Pozdravnu reč uputiće najpre Biljana Bogdanović – direktorka Gradske biblioteke Lajkovac, a potom će govoriti Hajrija Ramadani –   predsednica Udruženja žrtava nasilja „ Hajr i “Aleksandra Pilipović – koordinator UŽN Hajr za Lajkovac.

Program večeri sastoji se iz dva dela.

Prvi deo posvećen je promociji časopisa “HAJR” i ulozi medija o izveštavanju o nasilju i u tom prvom delu programa govoriće Dragana Simić – urednica časopisa “HAJR” i novinar Snežana Bilić na temu  “Mediji i izveštavanje o nasilju”.

Svoju reč imaće i predstavnici resornog ministarstva, a potom će govoriti učesnici književnog dela programa iz Lajkovca i Beograda, nakon čega će uslediti dodela zahvalnica prijateljima Udruženja “HAJR”.

Posetioce očekuje jedno izuzetno sadržajno veče, interktivnog karaktera, sa jedinstvenim ciljem borbe protiv svakog oblika nasilja.

Književno veče i promocija časopisa “HAJR” u Gradskoj kući u Lajkovcu biće održano uz primenu svih pandemijskih mera.

Related posts

Leave a Comment