DONACIJA “EUROPROM”–a ŠKOLI U PEPELJEVCU

I u Pepeljevcu „Europrom“ je nastavio sa lepom praksom negovanja i podržavanja pravih vrednosti. Od dana otvaranja (8. decembar prošle godine) do kraja januara ove godine, od svake kupovine obavljene u objektu u Pepeljevcu – „Europrom“ je izdvojio po 1 dinar za donaciju školi u Pepeljevcu (Izdvojeno odeljenje OŠ „Mile Dubljević“ Lajkovac). Dogovoreno je tada, da donacija bude namenjena nabavci onoga što školi bude neophodno u momentu njene realizacije.

Obećanje je ispunjeno i donacija je upravo realizovana.

“Stugao nam je poklon od Europrom – a, bela tabla za obostrano pisanje stigla je na adresu škole. Deca su oduševljena. Zajedno smo sa uživanjem montirali tablu”, kaže učiteljica Katarina Marković.

“Kao što smo i najavili prilikom otvaranja maloprodajnog objekta “Europrom”-a u Pepeljevcu,  od svake kupovine u pomenutom objektu od decembra 2020. godine do kraja januara 2021. godine izdvajali smo po 1 dinar, i tako prikupljenim sredstvima donirali smo Izdvojenom odeljenju OŠ “Mile Dubljević” u Pepeljevcu pokretnu magnetnu školsku tablu, za koju nam je rukovodstvo škole sugerisalo da je neophodna stavka u ovom periodu. Cenjeni potrošači, zajedno smo doprineli ovim iskrenim osmesima učenika, neka su im bezbrižni, zdravi i uspešni školski dani“, poručuju iz „Europrom – a“.

Related posts

Leave a Comment