OKONČANA POTRAGA ZA UBICOM ŽENE U VALJEVU, POČINILAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO

Povodom jučerašnjeg ubistva žene u Valjevu, danas se oglasila Policijska uprava Valjevo, nakon čega je vrlo brzo valjevska policIja pronašla beživotno telo počinioca femicida, koji je najverovatnije izvršio  samoubistvo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu intenzivno su tragali za policajcem M. M. (1969) iz Valjeva, a u vezi istrage ubistva tridesetčetvorogodišnje žene koja ga je u februaru prijavila za proganjanje.

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine.

Takođe, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

Već posle nepuna dva sata od oglašavanja policije o ovom slučaju, valjevska policija je  nakon intenzivne potrage pronašla beživotno telo suspendovanog policajca M.M. (52), koji se sumnjiči da je juče u jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj je živela ubio Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece.  Kako se nezvanično saznaje, policija je njegovo beživotno telo pronašla na vojnom poligonu na Petom puku, a pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo.

Ubijena Ana biće sahranjena danas u Valjevu, na Dan sećanja na ubijene žene, žrtve nasilja.

Related posts

Leave a Comment