MAJSKI SUSRETI NA KOLUBARI

Turistička organizacija opštine Lajkovac, tradicionalno svake godine u periodu od 30. aprila do 3.maja organizuje multimedijalnu manifestaciju “Majski susreti” i “TUCIJADU” na drugi Vaskrs, koji je ove godine 3. maja.


Zbog poštovanja mera zaštite od kovida 19, “TUCIJADA” neće biti održana u formi takmičenja za najtvrđe jaje, već da bi se izbegli kontakti, izložba oslikanih – šaranih uskršnjih jaja biće realizovana na Fb stranici Turističke organizacije opštine Lajkovac. Svi zainteresovani mogu biti učesnici ove virtuelne izložbe.


“Majski susreti” započeće 30. aprila predstavljanjem knjige valjevskog Zavoda za zaštitu spomenika kulture “Arhiv u Kamenu o Skobalju i Cvetovcu”, isključivo za medije, bez publike.


A 1. maja održaće se umetnički program i to sa drugog ulaza Jolića vodenice, kako bi se stvorila distanca izvođača programa i publike, ali sa iznetim zvučnim kutijama, da građani iz svojih magaza i sa otvorenog prostora mogu bezbedno da prate program.


Shodno okolnostima vezanim za pandemiju i moguće izmene u režimu mera, detaljnije o programu ovih tradicionalnih mamifestcija u organizaciji Turističke organizacije opštine Lajkovac saznaćemo u narednim danima, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Related posts

Leave a Comment