BAJKERI U TRADICIONALNOJ NOVOGODIŠNJOJ POSETI VRTIĆU

Bez obzira na aktuelnu epidemiološku situaciju, ove godine nije izostala tradicionalna novogodišnja poseta članova Moto kluba TNT Lajkovac Predškolskoj ustanovi “Leptirić”. Lajkovački bajkeri, svaki u kostimu Deda Mraza, sa sve novogodišnjim paketićima koje u vrtić donose na motoru, svojevrsna su radost lajkovačkih mališana.


“Predstavnici Moto kluba “TNT”iz Lajkovca su i ove godine kostimirani u Deda Mrazeve, motorizovani posetili mališane lajkovačkog “Leptirića”. Poseta i podela paketića se odvijala u dvorištu vrtića, gde su deca prigodnim pesmama i recitacijama pozdravila goste, a zatim je usledila podela paketića i fotografisanje.


Zahvaljujemo se na saradnji Moto klubu i verujemo da će sledeće godine biti prisutan mnogo veći broj dece, da će se epidemiološka situacija smiriti.


Bez obzira što je broj dolazeće dece u decembru mesecu oko 90 -oro dece, nismo želeli da im uskratimo ovu aktivnost.


Ove godine nažalost nije bilo novogodišnjih igraonica, radionica, novogodišnjih predstava i koncerata, ali je Deda Mraz ipak posetio sve grupe po vrtiću, podelio im slatkiše, družio se sa njima.


U ulozi Deda Mraza, koji je boravio sa decom u objektu, bio je naš saradnik za fizičko.


Želimo svoj deci, njihovim roditeljima, kao i nasim sugrađanima, pre svega zdravu Novu godinu, više smeha, radosti i uspeha na svim poljima, rekla je direktorka PU “Leptirić” Mila Lončar Mitrović.

Related posts

Leave a Comment