ČETVORO NOVOZARAŽENIH KORONA VIRUSOM

Prema zvaničnim podacima, kod još četiri osobe sa područja opštine Lajkovac potvrđena je infekcija COVID-19. U novom talasu, od korona virusa obolelo je 66 osoba, a od početka pandemije ukupno 95 osoba zaraženo je na ovom području korona virusom.

Od 66 obolelih u novom talasu, izlečeno je 30 osoba, a dve osobe su preminule. I dalje su pozitivne na virus korona 34 osobe, od kojih su dve osobe na bolničkom lečenju, a 32 osobe su u kućnoj izolaciji.

Prema najnovijim podacima, u Valjevu je 9 novoobolelih, dok je u ostalim opštinama Kolubarskog okruga registrovano po dvoje novozaraženih, izuzev Lajkovca sa četvoro novozaraženih.

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1509 osoba; u Valjevu 1081, u Mionici 105, u Ubu 103, u Lajkovcu 95, Ljigu 75 i Osečini 52 obolela od korona virusa.

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je ukupno 38 osoba; u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, po troje u Osečini i u Ubu, u Mionici su preminula dva pacijenta.

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovan je 89 pacijenat iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 57 iz Valjeva, deset iz Mionice, sedam iz Uba, po dva pacijenta iz Ljiga i Lajkovca i jedan pacijent iz Osečine.

U kućnoj izolaciji je trenutno 675 osoba iz Kolubarskog okruga, od kojih je 488 iz Valjeva.

Related posts