IVA AGRAR I KOMUNALNO U AKCIJI UREĐENJA PROSTORA KOD JOLIĆA VODENICE

 

Zahvaljujući saradnji lajkovačkog komunalnog preduzeća JP “Gradska čistoća” i visoko društveno odgovorne firme IVA AGRAR, u toku je intenzivno uređenja prostora na reci Kolubari, na potezu kod Jolića vodenice.

Vredni radnici renomirane firme Živorada Lazarevića zamenili su danas drvenariju i sredili 19 klupa sa obe strane obale na ovom potezu, kao i sedam dečijih klupa raspoređenih mahom u parkiću na Kolubari. Sutra sledi farbnje i lakiranje danas sređenih klupa.

Takođe, firma IVA AGRAR pobrinula se da sopstvenim sredstvima prespe i sredi sve manje pristupne saobraćajnice u ovom izuzetno posećenom delu reke Kolubare, koji je zapravo svojevrsni zaštitnih znak Lajkovca.

Komunalno preduzeće pobrinulo se da očisti kompletan teren od smeća , a ispražnjene su sukcesivno i sve septičke jame, prvenstveno one koje koje prate tok reke i nalaze se u neposrednoj blizini.

Bojan Bogdanović, direktor lajkovačkog komunalnog izrazio je danas zadovoljstvo i veliku zahvalnost na uloženom trudu i ne malim sredstvima, kao i društvenoj odgovornosti firmi IVA AGRAR i njenom vlasniku Živoradu Lazareviću, konstatujući da je ovaj prostor zajedničkim naporima bukvalno zablistao. Ceo dan su radnici firme IVA AGRAR proveli u sređivanju klupa. Bilo je neophodno zameniti drvenariju na klupama, učvrstiti konstrukcije i pripremiti sve za sutrašnje farbanje i lakiranje.

Direktor Bogdanović je najavio i da će posebna pažnja biti posvećena održavanju ovog prostora redovnim i efikasnim košenjem najsavremenijim kosilicima, podesnim za održavanje ovakvih terena.

Radno dan na Kolubari pratilo je i lepo druženje svih učesnika akcije, a bilo je očigledno da je svima stalo da prostor kod Jolića vodenice bude besprekorno uređen, lep i za Lajkovac reprezentativan.

Živorad Lazarević je sve vreme lično bio prisutan tokom uređenja prostora na reci Kolubari, a sa njim su takođe bili i njegovi najbliži prijatelji i saradnici, koji ga prate u svim aktivnostima.

Standardna i proverena ekipa “sa Žikom u akciji”, bila je danas više nego efikasna.

Related posts