BRAČNI PAR IZ LAJKOVCA ŽRTVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U POPUČKAMA

 

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu Valjevo – Beograd u Popučkama.

Saboraćajna nesreća se dogodila nedaleko od trgovine ”Europrom” i pružnog prelaza, na uzanom delu magistranog puta na mostu preko reke Krivošije. Prema prvim informacijama, do direktnog sudara je došlo kada je vozač opel omege, koji se kretao iz pravca Valjeva ka Lajkovcu, prešao na levu stranu i tom prilikom dolazi do čeonog sudara sa zastavom 101, koja je nailazila iz pravca Lajkovca. Od siline udarca automobil Zastava se prevrnuo i sleteo u kanal pored puta.

Kako saznajemo na licu mesta, poginuli su muž i žena iz Lajkovca koji su bili u automobilu Zastava 101, dok je vozač opela zadobio povrede i prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar valjevske bolnice. Identitet nastradalih osoba još uvek nije poznat. Prilikom izvlačenja povređenih i poginulih iz smrskanih automobila intervenisali su valjevski vatrogasci.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici saobraćajne policije i dežurni sudija.

Saobraćaj na ovom delu puta je bio usporen, a vozila ka Beogradu saobrćajna policija usmeravala je alternativnim pravcima. Do još većeg zastoja je došlo kada se jedan od šlepera prvenuo na delu puta koji kroz Popučke vodi ka Beogradu.

Kako naknadno saznajemo, nakon ispoštovane neophodne procedure, u Popučkama su na licu mesta preminuli, iz zastave 101 vozać M.M. (1950)  i suvozac M.R.(1958), bračni par iz Bogovađe.  Muž je bio profesionalni vozač u penziji, a supruga geometar u penziji i odbornik u Skupštini opštine Lajkovac.

Vozač opel omege D.S. (1947) iz Valjeva zadobio je povrede, zbrinut je u bolnici u Valjevu i nije životno ugrožen.

Related posts