IZVEŠTAJI O VODOSNABDEVANJU NA DNEVNOM NIVOU

JP “Gradska čistoća” Lajkovac na dnevnom nivou ažurira i objavljuje informacije o vodosnabdevanju na području lajkovačke opštine.

Informacije se ažuriraju na osnovu zapisnika radnika “Gradske čistoće” o kvalitetu vodosnadbevanja na teritoriji opštine Lajkovac.

Trenutno su obuhvaćene tri lokacije, koje su izabrane po sistemu najvećeg rizika. Ova evidencija je uvedena od dana uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije.

“Na adresu JP Gradska čistoća prethodnih dana stizalo je niz pritužbi o prekidu isporuke vode, koje su radnici lajkovačkog komunalnog momentalno proveravali.Većina navoda je bila neosnovana , što nam u ovoj situaciji vanrednog stanja posebno otežava rad. Svi izveštaji će biti objavljeni po danima i vanrednim zapisnicima. Sve građane opštine Lajkovac molimo da ne šire paniku i da ne plasiraju lažne informacije. Sve neophodne informacije možete dobiti na 014/ 3431 194 i dodatnu direktnu liniju koju smo uveli zbog vanrednog stanja 014/ 3431 012.

Ujedno, uveravamo sve građane da smo u svakodnevnoj komunikaciji sa kolegama iz JKP Lazarevac i da vodu kao resurs vrlo odgovorno trošimo. Zajedničkim snagama apelujemo na sve građane da racionalno koriste vodu , kako bismo mogli da obezbedimo što kvalitetniju isporuku na celoj teritoriji opština Lajkovac i Lazarevac”, objavljeno je na sajtu komunalnog preduzeća http://komunalnolajkovac.rs/izvestaj-o-vodosnadbevanju/.

Related posts