POZIV TURISTIČKE ORGANIZACIJE U SUSRET SAJMU TURIZMA

Turistička organizacija opštine Lajkovac i ove godine imaće svoj štand u hali 4 na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 20-23. februara 2020.-te godine.

“Pored želje da nas posetite na ovoj najvećoj promociji turizma u našoj zemlji, gde ćemo predstaviti turističke potencijale naše opštine, dragoceni će biti i vaši predlozi i sugestije u vezi sa što boljim prezentovanjem naše opštine pred domaćom i stranom publikom, a u skladu sa pravilima sajma turizma.

Svi koji se bave proizvodnjom koja može poslužiti u svrhu promocije turizma naše opštine, stvaralaštvom, seoskim i rekreativnim turizmom dobrodošli su kao izlagači i sa svojim savetima,” poručuju iz Turističke organizacije opštine lajkovac.

Turistička organizacija opštine Lajkovac tradicionalno, od svog osnivanja, redovno i to veoma zapaženo učestvuje na beogradskom Sajmu turizma.

Beogradski sajam turizma je najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope i pokretač je jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu. Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara u halama Beogradskog sajma 42. Međunarodni beogradski sajam turizma ima i prateće manifestacije: 11. Međunarodni sajam vina BeoWine, 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 16. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat.

Related posts