PROMOCIJA ROMANA “MONSTRUM” ČEDOMIRA RAJIČIĆA

Gradska biblioteka Lajkovac organizuje promociju romana “Monstrum” autora Čedomira Rajičića, široj javnosti poznatijeg kao Čeda Čvorak. Promocija romana je u četvrtak 6. februara od 18 časova u čitaonici lajkovačke biblioteke.

Čeda Čvorak je pre svega poznati roker, pevač i kompozitor koji je popularnost stekao u grupi “Luna”. Poslednjih godina se, sa ništa manje uspeha, posvetio pisanju, te mu ovo nije prva objavljena knjiga. Ovo je Rajičićeva četvrta knjiga, nakon zbirke pesama „Sa druge strane sunca“, monografije „Preko trnja do zvezda“ i pozorišnog komada „Ko je ubio rock and roll“.

Autor je za portal LAJKOVAC NA DLANU o romanu koji će predstaviti u Lajkovcu rekao: “Roman je fikcija. Radnja se dešava od 1941.do 2012. Prati tragičnu sudbinu tri kolena jedne porodice. Monstrum je masovni ubica o kome ima dve strane, a ostalih 270 govori o Monstrumu – aparatu za ubijanje, koji i danas traje…”

Čitaonica Gradske biblioteke Lajkovac, četvrtak 6. februar od 18 časova je prilika za susret lajkovačke publike sa autorom romana “Monstrum”, koji će sigurno promociju učiniti zanimljivom i otkriti manje poznate strane svoje multimedijalne, nesporno talentovane ličnosti, koja je svojevrsni fenomen javne scene. Ni najveći skeptici, koji su nošeni predrasudom to pokušali, nisu uspeli da poreknu vrednost pisane reči Čedomira Rajičića, a bilo je pokušaja.

Related posts