FILM “SLUGA” VEĆ U LAJKOVCU

Na repertoaru lajkovačkog bioskopa film „Sluga“ je već 15. januara u sali bioskopa KC „Hadži Ruvim“, dakle tek nešto više od dve sedmice od beogradske premijere.

Glavni protagonista filma je naš mladi glumac Miloš Biković.

Planirane su dve filmske projekcije ove urnebesne ruske komedije u Lajkovcu: prva projekcija u 18 časova i druga projekcija u 20 časova, obe 15. januara.

Film „Sluga“ u kome igra srpski glumac Miloš Biković postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, u srpskim bioskopima upravo obara sve rekorde, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Biković je odlično dočarao mladog, bogatog i bahatog momka koji, sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Miloša igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

RADNJA FILMA:

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorije, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svoje ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao običan sluga bez veze i bez primesa života kakav tada živeo.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji cene mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Related posts