MONDO KULT KARAVAN VEČERAS U LAJKOVCU, MULTIMEDIJALNO VEČE

Turistička organizacija opštine Lajkovac, u u petak 18. oktobra u 19 sati u Gradskoj kući priređuje jedinstven događaj. Na svom putešestviju po zemlji i svetu, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Lajkovca, “MONDO KULT” karavan stiže i u Lajkovac.

U cilju promocije turizma i zdrave ishrane kao važnog faktora u turističkoj ponudi, te kulturno umetničkih sadržaja kao programskih aktivnosti turistićke organižacije i međunarodne saradnje, Turistička organizacija opštine Lajkovac večeras u sali opštine Lajkovac priređuje multimedijalno veče o zdravoj ishrani i mini koncert, sa predstavljaljanjem Međunarodne kulturno turističke manifestacije “MONDO KULT”.

Posetioce ove multimedijalne večeri očekuju: promocija, prodaja knjiga i mini koncert. U programu učestvuju: nutricionista dr Predrag Nenadić i prof.Petar Gojković.

Nutricionista dr Predrag Nenadić je već dobro poznat u narodu. Napisao je par kapitalnih dela koja govore upravo na ovu temu a prof.Petar Gojković nekoliko knjiga vezano i za muzičku terapiju.

UMETNIČKO VEČE, MONDO KULT

Publici će biti prezentovane knjige :

dr.Predrag Nenadić

“Hrana kao lek”

“Snagom volje do idealne telesne težine”

“Jabukovo sirće , čuvar vašeg zdravlja”

Prof.Petar Gojković:

“Knjiga SEĆANJA”

“Muziko terapija kao lek”

Related posts