PRETUKAO ŽENU I RAZLUPAO MENJAČNICU

Bračni par iz Lajkovca, D.D. star 31 godinu i 21. – godišnja Ž.S. proveli su danas ćitavo popodne u centru Lajkovca prepirući se po ulici i lokalima na porezu od Autobuske do Železničke stanice. Bračna svađa je rezultirala tučom u ranim večernjim satima.

Očevici tvrde, da nikada do sada nisu videli da neko tako tuče ženu. “Udarao ju je krvnički čak i nogama u glavu”, kaže jedna od prodavačica koja je sve to videla sa svog radnog mesta.Muškarac je, kažu očevici, bio u vidno alkoholisanom stanju. U pokušaju da pobegne od batina, mlada žena je utrčala u Menjačnicu “kod Ćate”. Muž je bukvalno uleto za njom i razbijao sve pred sobom, u pokušaju da ženu izvuče iz lokala. Staklo je pucalo, krv je prštala na sve strane, polupan je izlog, dosta inventara, lom je bio na sve strane.

Vlasnik menjačnice Miodrag Ćatić kaže, da se u tom momentu nalazio u Lazarevcu, ali je odmah stigao i bio je kaže zatečen onim što se zbilo i pričinjenom štetom za tako kratko vreme. I radnica koja se tu zatekla, bila je šokirana razbojništvom koje se zbilo na iskraju mirnog nedeljnog dana.

Lajkovačka policija, koja je vršila uvišaj i dežurna ekipa lajkovačkog Doma zdravlja su izuzetno brzo stigli na mesto događaja.

Nakon ukazane pomoći, supružnici su privedeni u Policijsku stanicu: žena odmah, a muškarac nakon lekarske intervencije i pomoći ukazane u Domu zdravlja. Kako saznajemo, lekari nisu konstatovali telesne povrede.

Policija je, kako to pravila službe nalažu, izvršila procenu rizika, izrekla supružnicima zabranu komuniciranja, nakon čega su pušteni iz Policijske stanice, a Ž. S. je kako saznajemo podenela krivičnu prijavu protiv sada već bivšeg muža.

I kako to obično u nas biva, kada su bračne svađe i nasilje u porodici u pitanju, niko nije tokom čitavog popodneva pokušao da zaštiti ženu. Policija je pozvana tek kada je menjačnica razlupana i kada je pala krv!?

Related posts