NOVI ASFALT KROZ CENTAR JABUČJA

Samo dan nakon otpočinjanja radova na asfaltiranju puta za Tomiće u Jabučju, takođe na području Starog sela, odmah se prionulo i na početak asfaltiranja regionalne deonice koja prolazi kroz sam centar Jabučja do Milanovića rampe.

Početku radova prisustvovao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković sa saradnicima, a prisutnim medijima obratio se ovim povodom Milomir Negić, član Opštinskog veća:

“Ovo je regionalni put koji prolazi kroz centar sela. Deonica u dužini od oko sedam kilometara finansirana je od strane Republike Srbije. Vrednost radova je 60 miliona dinara.

U pitanju je deonica puta koja je bila vrlo oštećena, a prolazi pored škole, crkve…Gotovo polovina ove deonice, dakle oko 3,5 kilometra je potpuno oštećena, posebno sam centar i deo kroz Šerinku. Sama deonica u takvom stanju bila je pravo ruglo i ovim radovima biće znatno ulepšan sam centar sela.

Nakon asfaltiranja deonice kroz sam centar Jabučja, odmah sutradan, nastavlja se dalje sa radovima na asfaltiranju deonice kroz Šerinku, prema Milanovića rampi. Tu nas očekuje jedna vrlo zahtevna deonica, koja će malo usporiti radove i kako bi se to što pre uradilo ova deonica biće zatvorena za saobraćaj u periodu od 10. – 20. juna. Dakle, deo puta Šerinka – Milanovića rampa, od Savića kuća, biće zatvoren za saobraćaj tih deset dana.”

Related posts