ŠANSA ZA POSAO – DAN OTVORENOG INTERVJUA

Kompanija MEI TA EUROPE Vas poziva da dođete na Dan otvorenog intervjua, koji će se održati u velikoj sali Gradske kuće u Lajkovcu, u nedelju 12.maja od 12 do 16 časova.

Očekujemo vas!

MEI TA Europe d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i opštih industrijskih delova. Proizvodi blokove i nosače motora, turbopunjače i druge delove za poznate automobilske brendove poput kompanija Renault, Ford, BMW i Daimler.

Prva Mei Ta fabrika u Bariču kod Obrenovca otvorena je 3. aprila 2017. Smeštena je u Industrijskoj zoni, na prostoru nekadašnje fabrike Prva iskra.

Kineska Mei Ta u Obrenovcu beleži veliki rast proizvodnje i zato će zaposliti još novih radnika, zbog čega će u Lajkovcu organizovati Dan otvorenog intervjua za zapošljavanje u toj kompaniji.

Pored postojeće fabrike u kojoj u oblasti auto industrije već radi 2 130 radnika, kompanija planira proširenje proizvodnje. Otvara i novu fabriku, u kojoj će zaposliti još 1 000 radnika, u livnici i mašinskoj industriji. Najveća je potreba za radnicima tehničke struke. Novi radnici su potrebni i za postojeću i za novu fabriku.

Proces proizvodnje obavlja se u tri smene, radnicima je obezbeđen obrok i plaćeni putni troškovi.

Kompanija svojim radnicima nudi niz benefita i mogućnost ličnog usavršavanja i napredovanja, na osnovu iskustva i ličnih rezultata, što dovodi i do povećanja zarade.

Related posts