STAROPAZOVČANKE VODE SA 2:0

U drugoj utakmici finalne serije plej-ofa, odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su, u 113 minuta igre i četiri seta, u gostima lajkovački Železničar sa 3:1 i povele u finalnoj seriji sa 2:0 ( 19:25, 25:23, 22:25, 20:25).

U prvoj utakmici koja je odigrana u Staroj Pazovi jedinstvo je slavilo sa 3:2 nakon preokreta pošto su odbojkašice Železničara vodile u meču sa 2:0.

Treće utakmica je na programu u subotu u Staroj Pazovi od 18 časova.

Iako je ekipa Jedinstva na korak do titule, ima nade za Železničar i još uvek je sve moguće. Takvih scenarija je već bilo.

Trener Železničara Mirjana Musulin je svesna svih propusta svoje ekipe na ovoj utakmici, kaže da su igračice Jedinstva bile hrabrije. Smatra i da prvenstvo zaslužuje da se igra više od tri meča, očekuje da će odbojkašice Železničara pružiti više u sledećem meču u subotu u Pazovi, pa neka pobedi bolji tim, kaže u sportskom duhu trener Železničara.

Meč je odigran u punoj Sportskoj hali u Lajkovcu, uz maksimalnu podršku publike, ali jednostavno ekipa Železničara, i pored dobijenog jednog seta, na ovoj utakmici nekako nije mogla dati sve od sebe.

Related posts