ŽELEZNIČAR U FINALU SUPERLIGE SRBIJE

Odbojkaški klub Železničar plasirao se u finale plej-ofa Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije večerašnjom ubedljivom pobedom na svom terenu nad Crvenom zvezdom rezultatom od 3:1 u seriji. Utakmica je završena rezultatom 3:1, po setovima 25/20, 25/20, 24/26, 25/23.

Podrška publike bila je dragocena i ovog puta. Publika je napunila tribine i pomogla ekipi Železničara da dođe na korak do osvajanja duple krune.

Odbojkašice Železničara u finalu će se sastati sa odbojkašicama Jedinstva iz Stare Pazove koje su istim rezultatom večeras savladale Vizuru u svojoj polufinalnoj seriji.

Živorad Lazarević, osbnivač i predsdnik kluba, vidno zadovoljan i uzbuđen, neposredno nakon večerašnje pobede i ulaska u finale je rekao:

“Presrećan sam, klub je prvi put u finalu Superlige Srbije, osvojilismo Kup, imamo šanse da osvojimo prvenstvo,to će biti istorija za Lajkovac!”

Pobednička euforija u Sportskoj hali u Lajkovcu bila je do maksimuma. Komletan tim Železničara, predvođen Mirjanom Misulin prezadovoljan je uspehom, kao i svi Lajkovčani.

Related posts