UBEDLJIVO SAVLADALE “AJKULICE”

U šestom kolu Mini lige BPŠ Superlige Srbije 1 – 6, odbojkašice Železničara su na svom terenu ubedljivo savladale ekipu beogradske Vizure. Utakmica u Sportskoj hali u Lajkovcu završena je rezultatom 3:0, po setovima 25/21 25/21 25/17.

I u drugom međusobnom duelu Mini lige 1-6 odbojkašice Železničara pobedile su Vizuru – ovoga puta pred svopjim navijačima i mnogo ubedljivije. U meču koji je prenosio RTS trijumf Železničara nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Odbojkašice Želje odigrale su sjajno i sigurno veći deo utakmice protiv podmlađenog tima šampiona Srbije. Ponovo je najefikasnija bila Jelena Mlađenović sa 14 poena, odlično su je pratile Jelena Stanimirović i Aleksandra Gajić sa po 9, Maja Savić i Nikolina Lukić sa po 8 i Jelena Oluić sa sedam.

Železničar na trećem mestu Mini lige ima dve pobede više od Vizure i isti broj poena – 47. Drugoplasirana Zvezda ima pobedu više od Lajkovčanki i 52 boda, dok lider Jedinstvo ima dve pobede više i 57 poena ukupno. U ostalim mečevima šestog kola Mini lige 1-6 Crvena zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 3:1, a Jedinstvo TENT u Obrenovcu sa 3:0. U Mini ligi 7-10 Ubljanke su izuzetno važnom pobedom nad Pančevkama od 3:1 obezbedile učešće u plej-autu, dok je Klek posle velike borbe savladao Partizan sa 3:2. U sledećom kolu Želja je ponovo domaćin, ovoga puta Subotičankama.

Related posts