POSLEDNJEG DANA AVGUSTA UBSKI ZLATNI DAN UZ BOJANA MAROVIĆA

Nakon dva odlaganja zbog loših vremenskih uslova, šesti Zlatni dan konačno će biti održan u petak, 31. avgusta, sa početkom u 19 časova.

Gradski trg, Glavna ulica i plato ispred Doma kulture još jednom će biti poprište najbolje zabave u godini, gde će pre svega najmlađi, kojima je ova jednodnevna manifestacija i namenjena, sasvim sigurno pronaći svoje mesto i deo programa po svom ukusu. Jer, i ovogodišnji Zlatni dan nudi bogat i raznovrstan šareni program, u kojem učestvuju mađioničari, srpski vitezovi „Beli orlovi”, gutači vatre, UV denseri, mažoretkinje, folklorni ansambl KUD „Tamnava”, hor OŠ „Milan Munjas”, NURDOR, lazarevaki plesni klub RMP i ubski muzičari.

Biće tu i kutak sa dvorcem za skakanje i zidom za penjanje, maskote omiljenih junaka iz filmova i stripova, kao što su Jasmin, Spajdermen, Tanos, Grut, Jafar i Dedpul, potom duh koji levitira, dok će ljubitelji pozorišta imati priliku da pogledaju dečju predstavu „Začarano kraljevstvo”.

A nakon nezaboravne zabave za mališane uslediće dva muzička programa za ostale posetioce – od 21 čas, na sceni ispred Doma kulture nastupiće popularni pevač Bojan Marović i tamburaški orkestar „Za našu dušu”. Treba reći da će i tokom šeste po redu svojevrssne ulične fešte biti održana Noć kupovine.

Organizator kulturno-zabavne manifestacije Zlatni dan i ove godine je Ustanova za kulturu i sport, a pokrovitelj Opština Ub, koja je izdvojila pola miliona dinara za programe.

Related posts