PESNIČKI STAND UP

U organizaciji lajkovačke biblioteke, u sredu 9. maja od 19 časova u svečanoj sali Gradske kuće, konačno će i ovdašnja publika imati priliku da vidi i čuje PESNIČKI STEND UP u kojem učestvuju pesnici i muzički stvaraoci iz Lazarevca, Mionice i Lajkovca. Veče smeha i poezije osmislili su umetnici Ljupka Vujičić, Nada Đorđević, Velja Žunjić, Enes Ljajić i Karlo Astrahan.

“Ljubav…Vera…Nada… ili na našem…Ljupka…Velja…Nada…”, kako to autori šaljivo pojašnjavaju. Posetioce očekuje sat vremena urnebesnog smeha.

Iz ideje o šaljivoj poeziji, prezentovanoj na zabavan i dinamičan način umetnika, nastao je ”Pesnički stand up”, projekat u kome će i autori i publika postati bogatiji za jedno novo dragoceno kreativno i nesvakidašnje iskustvo, ali i pozitivnu energiju i gomilu humora.

“Novo na tržištu, do sada neviđeno. Uspešno lečimo tugu, depresiju a to sve bez odlaska do lekara i potpuno besplatno. SREDA 09.maj u 19 časova, sala Opštine Lajkovac…PESNIČKI STAND UP, SAMO ZA VAS,” poručuje na sebi svojstven način Velja Žunjić.

Velja Žunjić (Vikipedija):

Velja Žunjić, književnik, rođen je 16.12.1979. god. u Lajkovcu gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Rudarsko-geološkom fakultetu u Beogradu 2004. Roman prvenac “Šampitica”, objavio je 2012. Tri godine kasnije napisao je roman “Boja tvoga imena” a 2017. god. i roman “Lajkovčanka”. Na 62 Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, Narodna biblioteka Zvornik je predstavila svoje najnovije izdanje roman “Lajkovčanka” autora Velje Žunjića.

Related posts