OVO JE PRIZNANJE ZA DECENIJSKI RAD

Lajkovac nikada ne bi postao centralna tačka na odbojkaškoj mapi Srbije, bez inicijative i angažovanja uglednog privrednika Živorada Lazarevića, koji je osnivanjem Odbojkaškog kluba Železničar realizovao najpozitivniju moguću priču sa višestruko korisnim efektima za ovu sredinu. Dovoljan bi bio i rezultat u vidu par stotina dece sklonjenih sa ulice, sačuvanih od dokolice i poroka i angažovanih oko odbojke. Ali priča je dobila i druge konotacije, koje su rezultirale najvišim rangom takmičenja, osvajanjem Kupa Srbije, visokim kotiranjem na tabeli u takmičenju prvenstva Srbije, što bi moglo doneti lajkovčanima još jedno veliko slavlje i novi osećaj ponosa.Klubu se očigledno otvaraju i vrata Evrope. Biće da je ovo gotovo školski primer socijalno odgovornog privrednika, vlasnika i direktora na ovim prostorima najuspešnije firme “IVA -AGRAR”, koja takođe u svim sgmentima može poslužiti za primer svim privatnicima.

Veliko priznanje za klub stiglo je u desetoj, jubilarnoj godišnjici postojanja.

U Sportskoj hali u Lajkovcu, u jeku slavljeničke euforije, vidno uzbuđen i presrećan, Živorad Lazarević je za portal LAJKOVAC NA DLANU rekao:

“Posle deset godina rada i ulaganja, ovo je veliko i svojevrsno priznanje za desetogodišnje napore.Posle deset godina uspeli smo da osvojimo Kup Srbije. To j najveći, ikada ostvareni uspeh jedne sportske ekipe iz Lajkovca. Presrećan sam, ovo je veliki uspeh . Sav ovaj silni narod koji je došao u ovolikom broju i ispoljio interesovanje za odbojku i podržao klub na putu do ovog velikog uspeha, je impresivan. Uzbuđen sam i presrećan!”

Related posts