BACIO ŽENU KROZ PROZOR

 

Znog incidenta koji se dogodio u Centru za tražioce azila u Bogovađi, lajkovačka policija uhapsila je azilanta R.H. (37) iz Avganistana.

Kako saznajemo, uhapšeni azilant posvađao se navodno sa svojom rođakom iz Avganistana, 22.-ogodišnjom devojkom, potom ju je nekoliko puta udario i na kraju izbacio kroz prozor zgrade.

Devojka iz Avganistana zadobila je teške telesne povrede i nalazi se na lečenju valjevskoj bolnici. Kako saznajemo, u pitanju je ozbiljna povreda kičme, zbog koje se u bolnici ostaje najmanje šest meseci. Akteru incidentne situacije, azilantu iz Avganiszana, sledi krivična prijava.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, povređena azilantkinja je druga supruga nasilnom azilantu, sa kojom ima dvoje dece (ćerku i sina). Deca su, posredstvom lajkovačkog odeljenja Centra za socijalni rad danas smeštena u hraniteljsku porodicu.

Nezvanicno smo saznali danas u Bogovadji i da povređena sada ima svega 17 godina i da ju je otac prodao sa 11 godina ovom čoveku kao drugu ženu. Saznali smo i da nasilnik sa prvom ženom ima desetoro dece. Rekli su nam i to , da je u Avganistanu muž gospodar života i smrti svoje supruge!

 

Related posts