LAJKOVČANKA ZA MIS SRBIJE

 

Lajkovčanka Marija Čitaković, po svemu sudeći, ima velike šanse da postane najlepša srpkinja.
“Ušla sam u polu finale izbora za Mis Vrnjačke banje, koje pobednici pruža mogućnost direktnog plasiranja za Mis Srbije 2017 godine, takodje i mogućnost dobijanja stipendije za R&B koledž.
Osim titule Mis Vrnjačke banje, dodeljuje se i lenta Mis Rimskih izbora, Mis Šarma, kao i specijalna lenta turističke organizacije Srbije.
Oragizator takmičenja je modna agencija Serbia Selection, sa motivom rimskih devojka, pod licencom kompanije missyu, ujedno i organizatora izbora za Mis Srbije. Za polufinale odabrano je 40 devojaka, a nakon predrevijalnog dela u White Clubu u Vrnjackoj banji stručni žiri odabraće 20 kandidatkinja, koje će se boriti za jednu od lenti, “kaže prelepa lajkovčanka Marija Čitaković.
Sam izbor ce biti u sklopu manifestacije Vrnjački Karneval koji će se organizovati od 9. – 16. jula ove godine.
Prva zvanična misica Srbije bila je upravo lajkovčanka Mirjana Božović, koja je ponela lentu najlepše 2007. –me godine, možda se ponovo posreći još jednoj lajkovčanki, da ponese titulu najlepše srpkinje. Takmičenje je 9. jula, prvog dana manifestacije Vrnjački Karneval. Marija Čitaković iz Lajkovca je svakako jedan od favorita takmičenja.

Marijinu radost ovih dana upotpunilo je i to što je postala student VIPOS-a u Valjevu.

Lajkovčanima ostaje, da podrže Mariju na putu izbora za mis Srbije.

Related posts