“VULKANIZER DIMITRIJEVIĆ” POBEDNIK TURNIRA

Veliki prelazni pehar lajkovačkog novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, koji je uručio predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, ostao je u vitrinama prošlogodišnjeg pobednika – ekipe „Vulkanizer Dimitrijević“ iz Slovca. U  finalu oni su zasluženo savladali „Ilija kop“ iz Valjeva sa 3:1, golovima Stefanovića 2 i Đukića, dok je strelac za Valjevce bio Milovanović. U oba tima pretežno su nastupali igrači malog i velikog fudbala iz Valjeva. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Rašević iz pobedničke ekipe, najbolji strelac je Aleksandar Milovanović iz „Ilija kopa“, dok je njegov saigrač Dalibor Ivanović najbolji golman. Pobedničkoj ekipi pripala je novčana nagrada od 250 hiljada dinara.

U finalu veterana dve valjevske ekipe prikazale su dobar fudbal, pri čemu je „Kafe Vagon“ bio znatno bolji i savladao „38+Frenki alarm“ sa 4:1. Najbolji igrač bio je Milan Jović iz pobedničke ekipe, dok su iz redova drugog finaliste najbolji strelac Bojan Janković i golman Nemanja Živković. Pobednik u konkurenciji omladinaca je „Nena auto Lajkovac“ koji je savladao ubski „Best test“ sa 4:3 posle boljeg izvođenja penala, u regularnom delu bilo je 1:1. Kod petlića trofej su osvojili „Šmekeri LA presing“ iz Lajkovca koji su pobedili „Napredak STR Kumrić“ sa 5:3 (2:2), posle izvođenja penala.

Generalni pokrovitelj turnira bila je je Opština Lajkovac, a organizatori Sportski savez, Opštinski fudbalski savez, Ustanova za sport i omladinu i fudbalski klubovi „Železničar“ i „Zadrugar“.

 

Related posts