ZAVRŠNICA NOVOGODIŠNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU

 

Na tradicionalnom Novogodišnjem turniru u malom fudbalu u Hali sportova Lajkovac, koji je počeo 25. decembra, završena su nadmetanja po grupama.
U seniorskoj konkurenciji, u kojoj je bilo 16 ekipa, formirane su dve nove grupe od po četiri najuspešnija tima. Utakmice po seniorskim grupama igraće se 7. januara od 17 sati, a 9 i 10. januara od 18 sati; polufinala i finala u svim kategorijama su 14. i 15. januara. Kod seniora u jednoj grupi igraće RR Auto Lajkovac, Simeks Tas Osečina, Dok Šabac i Sag Fin iz Lazarevca, dok će se u drugoj grupi nadmetati prošlogodišnji pobednik Vulkanizer Dimitrijević iz Slovca, Ilija kop iz Valjeva i ubske ekipe SC Matić i Fan Ran.
U dosadašnjem toku turnira najubedljiviji su bili Vulkanizer Dimitrijević i šabački Dok sa sve tri pobede. Interesantno je da je iz takmičenja ispala ekipa beogradskog Polimarka, učesnika amaterske Lige šampiona u futsalu.
U polufinalu veterana sastaće se valjevski Kafe Vagon i Stari drugari iz Ćelija, odnosno ubski Pure gradnja i 38+Frenki alarm iz Valjeva. Polufinalni parovi kod omladinaca su: Best test (Ub) – Železničar (Lajkovac) i Nena auto (Lajkovac) – DM (Valjevo). Kod petlića dve najuspešnije ekipe su Napredak STR iz Kumrića i Železničar 04 LA iz Lajkovca.
Nagrada za prvo mesto u seniorskoj konkurenciji je 250.000 dinara, u ostalim kategorijama 60 odsto od kotizacija, dok će najbolji pojedinci turnira dobiti robne nagrade. Generalni pokrovitelj turnira je Opština Lajkovac, a organizatori Sportski savez, Opštinski fudbalski savez, Ustanova za sport i omladinu i fudbalski klubovi „Železničar“ i „Zadrugar“.

Related posts