NOVOGODIŠNJE AKTIVNOSTI VRTIĆA

 

Novogodišnja atmosfera u “Leptiriću” biće upotpunjena velikim brojem aktivnosti.

Ono što polako već prerasta u tradiciju jeste poseta motorista iz “MOTO KLUBA LAJKOVAC” kostimiranih u Deda Mrazove, koji će u sredu 28.decembra, kao i prethodnih godina podeliti novogodišnje paketiće deci u vrtiću.

Do kraja godine biće završena humanitarna akcija prikupljanja odeće, slatkiša,igračaka i didaktičkog materijala za decu emigrante koji su smešteni u Centru za azil u Bogovađi. Organizovana poseta lajkovačkih mališana deci u Bogovađi  planirana je za sredu 28. decembar u podne.

Na programu su i dve pozorišne predstave, 26. decembra “Novogodišnja anrakadabra” sa Katarinom Vićentijević u glavnoj ulozi i predstava “Novogodišnje prase” u izvođenju PULS Teatra iz Lazarevca.30.decembra.

Osim nastupa spoljnih saradnika , na dnevnim nivoima održavaće se brojne novogodišnje radionice čiji će produkti  doprineti da vrtić zablista u punom sjaju.

U toku su ozbiljne pripreme za Veliki maskenbal koji se održava 4. januara u sklopu manifestacije “Ulica otvorenog srca Lajkovac 2017.”  od 3. do 5. januara,pod pokroviteljstvom Opštine Lajkovac. Za tri najbolje maske obezbeđene su vredne nagrade.

Organizatori pozivaju svu decu i roditelje da se uključe u aktivnosti vrtića i tako na veseli način isprate staru i dočekaju Novu godinu.

Related posts