BEZ VODE ZBOG RADOVA

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Nikole Aćevca, koje izvodi JP “Gradska čistoća”, od nedelje 6. novembra od 22 sata do ponedeljka 7. novembra do 17 sati, bez vode će biti ulica Kralja Petra Prvog, potez prema Selu Lajkovcu sa poprečnim ulicama i jabučki put.
Radovi na ovoj deonici, koji su otpočeli pre nekoliko dana trajaće do 31. decembra, a u vreme izvođenja radova ulica Nikole Aćevcabiće zatvorena za saobraćaj.
Ulica Nikole Aćevca je do sada bila jedna od kritičnijih deonica gradske vodovodne mreže, pa su meštani ovog dela Lajkovca često i predugo ostajali bez vode, zbog kvarova i čestih pucanja cevi upravo u ovoj ulici. Rekonstrukcija vodovodne mreže na ovoj deonici je dugo najavljivana i očekivana, a konačno aktuelnim radovima biće rešen dosadašnji veliki problem, koji je zadavao velike muke i meštanima i komunalnom preduzeću. S obzirom da je kraj godine, ostaje nada da će vremenske prilike poslužiti izvođača da započete radove završi u roku i kvalitetno.
Kako saznajemo, lajkovačko komunalno preduzeće je pored ulice Nikole Aćevca, u istom paketu dobilo i radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u Tamnavskoj i Topolskoj ulici.

Related posts