LAZAREVIĆ ODLAZI IZ “ŽELJE”

Posle pet godina uspešne saradnje, doslo je do razlaza izmedju Aleksandra Lazarevica i FK “Zeleznicar”. Lazarevic odlazi iz kluba jer se, kako je rekao za portal LAJKOVAC NA DLANU, njegovi planovi i planovi uprave ne podudaraju.
Uspešni odlazeći trener kluba i šef stručnog štaba smatra, da je doslo vreme da se klub, nakon nekoliko sezona u vrhu lige, iduće sezone domogne čelne pozicije, a i da se u Lajkovac, kako je rekao, nakon decenije i po vrati prvoligaški karavan. Lazarević navodi, da mu je “Železnicar” u srcu, da je to njegov drugi dom i ma gde bio ovaj klub će mu biti uvek na prvom mestu.
Neki prvoligaši su vec kontaktirali Lazarevica, kao i neki inostrani klubovi, i u narednih dvadesetak dana će biti izvesno gde će Aleksandar Lazarević nastaviti trenersku karijeru.
Dok javnost špekuliše o razlozima za odlazak Lazarevića iz kluba, uz najavu povratka nekih starih manje uspešnih bivših trenera “Želje”, kako nezvanično saznajemo, postoji mogućnost da ova odluka nije konačna, pa bi naredni dani mogli doneti i neka drugačija rešenja.

Related posts