“KNJIGA O DŽUNGLI”-DEČJI FILM

Na repertoaru bioskopa u Lajkovcu, večeras je dupli program: od 18.00 časova dečji film “Knjiga o džungli”, a potom od 20.00 časova i film “Betmen protiv Supermena – Zora pravednika”.

U ponedeljak 9. maja od 18.00 časova, u sali bioskopa KC “Hadži Ruvim”, biće prikazan dečji film “Knjiga o džungli”.
Cena karte 250,00 dinara

“Mogli, koga igra nova nada Nil Seti, otkriće da više nije dobrodošao u džungli kad mu strašni tigar Šir Kan, kome glas pozajmljuje Idris Elba, zapreti da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju.
Nateran da napusti jedini dom koji je do tada znao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira, glas Bena Kingslija, i medved slobodnog duha Balu, kome glas pozajmljuje Bil Marej.
Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka, odnosno glas glumice Skarlet Johanson, pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luija, kome glas pozajmljuje Kristofer Voken, koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog crvenog cveta – vatre.”

Related posts